Spørsmålsrunde

Idag hade jeg og elise tentamen og ble  ferdig med tentamen ca på likt. Derfro kunne vi gå tidlig, og nå er vi hjemme hos Elise. Vi hadde matte tentamen, og jeg tror det gikk ganske greit for begge av oss. Jeg syntes ikke det var spesielt vanskelig hele tiden, men noen ganger kom det noen små utfordringer. 

Siden vi ikke hadde noe annet å blogge om, skal vi ha spørsmålsrunde her på bloggen. Du kan legge igjen en komentar med det lurer på, så skal vi svare så godt vi kan. 

Va va voom - Nicki MInaj

 

 

På ønskelista fra junkyard.no

Jeg ønsker meg veldig mye fra Junkyard.no. De har  ikke så veldig mye jente-jente tøy, men veldig mye fint street og skate og snowboard greier. Så det er vel mest for sånne tomboy jenter, men jeg fant my jeg hadde lyst på. Så jeg tenkte jeg skulle dele dette med dere. Men noe av det er ganske dyrt, så jeg komemr nok ikke til og få det. Jeg får vel håpe at det snart blir halv pris på blant annet skibuksa ; )

Hette genser fra color wear finner du HER

Hettegenser fra Element finner du HER


 

T-skjorte fra Federation finenr du HER

T-shorte frederation HER

T-shorte fra DC finner du HERSnapback fra WeSC finner du HER

Skibukse fra Nikita finner du HER

Skibriller fra Anon finner du HER

Jeg har foresten hatt tentamen idag. Så jeg kom hjem veldig tidlig fordi jeg ble fort ferdig. Tror jeg kom hjem rundt kvart over 11. Vi kunne gå 11 vis vi var ferdig. Det er sikkert flere enn meg som har hatt tentamen idag. 

Q: Hva syntes du om disse plaggene? Hva er på din ønskeliste?

Christina♥

Les mer i arkivet » Desember 2012 » November 2012


Kategorier

Blogg Om meg På ønskelista


Arkiv

Desember 2012 November 2012


hits