HAHA!

Bare en liten video jeg syntes var veldig morsom

Christina♥

Meg Elise

Heii folkens, sorry har ikke fått lagt ut innlegget før nå. Men jeg kan vell starte med å presentere meg og si noen ord om hva jeg liker og er interessert i:
Jeg heter Elise og er 13år. Jeg har bursdag den 23 juni og er født og oppvokst på Sørlandet. Jeg bor sammen med søsknene mine, foreldrene mine og stefar og stemor. Som du sikkert skjønner er foreldrene mine skilt :(
Jeg liker Håndball, fotball og vollyball. Jeg er interessert i å ta bilder og filme <3 blogge, være på Insta og Face, være sammen med venner ++ mye mer.
Mine forbilder er One Directioner, er en STOR Directioner, og jeg gleder meg som en liten unge til konserten de skal ha i Oslo 7 Mai 2013<3
Er det noe spesielt du lurer på om meg kan du bare kommentere under!

Dette er da meg :)
Det ser ut som om jeg er skallet, men jeg har håret i hestehale.

Et annet bilde:)
Der ser du bedre håret mitt..

Siste bilde. Har flere bilder på pc'en min, for akkuratt nå blogger jeg fra iPhonen min.

Det var vell alt fra nå, ta kontakt h is det er noe du lurer på :)

-Elise

Youtube forelskelse

HEi! Beklager for lite blogging i det siste, men livet mitt er ikke så veldig spennende akkurat nå. Men jeg kan jo snakke om noe som skjedde før denne bloggen ble ordentlig tatt i bruk.  På lørdag var jeg og mamma på sørlandsenteret slik at jeg kunne oppdatere henne litt på hva jeg ønsket meg, og kjøpe noe for å friske opp garderoben min litt. Jeg kjøpte to gensere fra Ginatricot og en thigts fra samme butikk. Jeg hadde også tenkt å kjøpe julekalender fra Kicks, men den var selvfølgelig utsolgt siden en person hadde blogget om den, og så POFF, borte. Så får de visst ikke inn flere heller siden lageret var tomt, og leverandrøren ikke hadde flere. JEg mener, er det mulig! Dagen før var det kaledere i bøtter og spann, og neste dag var de borte! Jeg blir litt irritert, men sånn er livet. Jeg kommer nok fort over det, det var jo bare en kalendrer, men dere skjønner sikkert at jeg blir litt irritert.

Btw ( som betyr "by the way" vis dere ikke viste det) så har jeg fulkt med på noen fyrer på YouTube, som er skikkelig morsomme. De er ikke bare mosome, de er kjekke også! Jeg hr neste nblitt litt betatt av dem, og ser alltid de nye videoene deres. Det er 4 britiske gutter, som er gode venner, og har vær sin Youtube kanal. Det er Jack Harris, kanalen heter  "JacksGap", så er det Alfi, og kanalen hans heter  "thepointlessblogg" og så er det Marcus Butler og hans kanal heter "marcusbutlerTV"  + Sam pepper og hans kanal heter "worse than the plague" tror jeg... De er kjempe flinke til å lage morsomme videoer og absolutt verdt å sjekke ut. Her er noen skikkelige bra videoer.  Jeg syntes jo selvfølgelig noen er kjekkere enn andre da, men alle er skikkelig sjarmerende :) 

Christina ♥

Meg Christina

Hei jeg heter Christina og er 13 år. Jeg er født og oppvokst på sørlandet, og bor her i kristiansand med foreldrene mine og lillebroren min Philip. På firtiden liker jeg spille volleyball og være med venner. Jeg er også ganske interesert i å ta bilder, og favoritt bandet mit ter uten tvil ONE DIRECTION. Jeg er er en ordentlig directioner akkruat som Elise. De kommer til norge i Mai og jeg gleder meg som en liten unge! Jeg skal på konserten deres 07. mai!  Hoho! Gleder meg sykt! Det er så mange ting jeg gleder meg til at jeg nesten sprekker. Jul, det er jo alltid koselig, Ålesund med Elise, Påske, One Direction konsert, 17. Mai, Bursdagen min, sommer, the list goes on! Min favoritt høytid er definnitivt julen. Koselig familie tid, baking, og glede andre med julegaver! Denne høytiden er rett og slett full av koslelige ting. 

Her er noen bilder av meg♥Dette bildet er fra når jeg og familien min var i mallorca. 

Jeg bruker ikke briller, men jeg liker å bruke det for gøy. Ja, jeg har krøller natulrige krøller ♥

Har du noen spørsmål om meg, er det bare å spørre i komentar feltet! 

Christina♥

Les mer i arkivet » Desember 2012 » November 2012


Kategorier

Blogg Om meg På ønskelista


Arkiv

Desember 2012 November 2012


hits